Jó hangulatban telt a negyedik középiskolás táncház


2019-03-22 08:54:20  | cikk: Babos Petra  | 


Jó hangulatban telt a negyedik középiskolás táncház főképe
Tavaly indította útjára a Pápai Művelődéstörténeti Társaság a középiskolásoknak szóló táncházat. A jó hangulatú programoknak az iskolák tornatermei, aulái adnak otthont. A negyedik középiskolás táncházat a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium aulájában tartották, melyen türrös, refis és és mezős tanulók vettek részt szép számban.
A táncházat ezúttal is Kondics Gergely néptáncpedagógus vezette, a talpalávalót a Somló banda húzta.
Mátyus Alíz elmondta, nagy örömére, Kondics Gergelyre mindig számíthat a táncházak lebonyolításánál, miközben kiváló hangulatot teremet, a diákok minden alkalommal úgy távoznak, hogy elégedettek, jókedvűek.
-A társaságnak a célja az volt, hogy a középiskolások számára egy olyan alkalmat teremtsen, mely jó hangulatú tevékenységgel telik. A negyedik alkalmon szatmári zenét játszott a Somló banda, kiegészítve tangóharmonikással. Úgy tűnik, a mezősök fiúk is jól érezték magukat, bekapcsolódtak a táncba, pedig az elején még úgy gondolták, hogy ők inkább csak nézik a táncosokat - mondta Mátyus Alíz, aki hozzátette, Pápán óriási tánckultúra van, ők azonban azt szerették volna, ha olyan diákok is belekóstolhattak volna a táncok világba, akik nem színpadra termettek, de érdekli őket a tánc.
Az ötödik táncháznak a Petőfi aulája ad otthont áprilisban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!