Nyílt nap az Erkelben


2019-03-20 17:15:06  | cikk: Babos Petra  | 


Nyílt nap az Erkelben főképe
A hagyományokhoz híven nyílt napra várták a leendő elsősök szüleit a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolába. A négy elsős tanító, Mógorné Tóth Cecília, Telekesi Péter, Nemeréné Fejes Emília és Hoffmann Tamásné bemutató órát tartott, majd délutántól a leendő elsősöknek játékos foglalkozást tartottak, ahol megismerkedhettek a tanítókkal, egymással és az iskolával.
Heizer Zoltánné igazgató elmondta, a nyílt nap célja, hogy a szülők betekintést nyerjenek az intézményben folyó színvonalas oktató-nevelő munkába.
-A jövő tanévben is két első osztályt szeretnénk indítani, egy általános tantervűt és egy zeneis osztályt. A bemutató órákon a szülők megismerkedhetnek azzal, hogy mivé is válhat a gyermekük a négy év folyamán, ha minket választanak. Manapság a szülők nem programot és iskolát, hanem sokkal inkább tanítót választanak, tehát ilyenkor a tanítók személyes varázsa, szakmai tudása, kedvessége, megjelenése az elsődleges. Remélem, sokak tetszését elnyertük a mai nappal, s minket fognak majd választani - emelte ki az igazgatónő.
Délután már a nagycsoportosok is részt vettek a különböző játékos foglalkozásokon, melyen tornázhattak, rajzolhattak és énekelhettek is. Ez idő alatt a szülőknek bemutatták az iskola épületét virtuálisan, majd a tárgyi feltételeket, a kitűntetéseiket, belekóstolhattak a hangversenyek hangulatába és megtekinthették a kulturális bemutató összefoglalóját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!