A lovardában jártak a tókerti óvodások


2019-03-17 22:17:40  | cikk: Babos Petra  | fotó: óvoda  | 


A lovardában jártak a tókerti óvodások  főképe
A Tókerti Óvoda valamennyi aprósága a március 15-ei ünnephez kötődően a lovardába látogatott a héten.
Menyhártné Kovács Bernadett óvodavezető elmondta, a hét a március 15-ei ünnepség jegyében telt és a huszárokhoz kapcsolódóan jött az ötlet, hogy az óvodásokkal ellátogassanak a Bőhm Lovardába.
-Kolléganőnk, Horváth Tímea óvónő szervezte meg a kiváló programot. A tartalmas program egy lovasbemutatóval kezdődött, melyen Hancsics Tamás edző és Németh Emma 6.osztályos munkácsys tanuló ismertette meg a gyerekekkel a lovaglás alapjait, a különböző jármódokat és a versenyeken is szereplő akadályok átugratását. A gyerekek érdeklődve figyelték és nagy tapssal jutalmazták az izgalmas bemutatót. Ezt követően Király Krisztina segítségével barátkoztak a gyerekek az udvar lakóival. Nagy kedvenc volt Karamell, a kis póni és Zsoli, a törpemalac. A gyerekek hátizsákjaiból előkerültek a sárgarépák, almák és mindenkinek lehetősége volt rá, hogy kedve szerint etethesse és simogathassa a barátságos kis négylábúakat. A kifutó után az istállókat is végigjárták a gyerekek, ahol szintén sok ismeretre tehettek szert. Az egyik boxban találkozhattak Boborjánnal is, aki a lovasbemutatón szerepelt és szívesen fogadta a gyerekektől a sok-sok simogatást és a rágcsálni való csemegét. A gyerekek élvezték, hogy ilyen közel kerülhetnek az állatokhoz és bátran mozogtak a lovak közelében. A gyerekek színes élményekkel gazdagodva jöttek el a lovardából - tájékoztatta hírportálunkat az óvoda vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!