Megyei rangadó következik


2019-03-16 11:53:37  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Megyei rangadó következik főképe
Az éllovas FC Ajka otthonában folytatja az NB III-as labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. A Veszprém megyei derbit vasárnap 16 órai kezdéssel rendezik a Városi Sportcentrumban.

Az FC Ajka szakvezetője a hétvégi derbivel kapcsolatban a veol.hu-nak megjegyezte: számára ez az összecsapás ugyanolyan három pontos, mint a többi, persze tisztában vele, hogy néhány játékos felfokozottabb állapotban készül, mint máskor. Abban is bízik, hogy sok embert érdekel majd a találkozó.
- Megyei rangadóról van szó, úgy gondolom, az ilyen derbiken elsősorban a pillanatnyi mentális állapot dönt. Jó csapat ellen játszunk, és biztos vagyok benne, hogy ha sikeresek akarunk lenni, annyi helyzetet nem hagyhatunk ki, mint legutóbb - emelte ki a tréner, aki elárulta: több kisebb sérülés is akad a keretben, és az biztos, hogy változik a kezdőcsapat összeállítása.

Az utolsó perceket leszámítva nem lehetnek rossz emlékei az Ajka ellen a pápai csapatnak, ősszel egy emlékezetes mérkőzésen, amikor már mindenki elkönyvelte az 1-1-es döntetlent, Sánta és Kozma hibáját a 92. percben Horváth Péter kihasználta és eldöntötte a megyei derbit. - Tiszteljük az Ajka eredményeit, de arra készülünk, hogy ponttal, pontokkal távozzunk -mondta Rozmán László. - Az NB-s bajnokságokat tekintve már csak hétvégi ellenfelünk veretlen, minden csapat arra készül, hogy ez megváltozzon. Ez persze korántsem lesz egyszerű, de hol, ha nem az éllovas otthonában szerezhetnénk vissza az első két fordulóban elveszített pontokat. Azt várom, hogy legalább egy olyan meccset játsszunk, mint ősszel Pápán, természetesen más befejezéssel.

A megyei rangadót Ivancsics Gellért eltiltás miatt kihagyja.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!