Kokárdakészítő játszóház


2019-03-14 18:35:31  | cikk: pi-pa  | 


Kokárdakészítő játszóház főképe
 A Szent István Római Katolikus Általános Iskola elsős diákjai kokárdakészítő játszóházba voltak hivatalosak a hét elején. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja „Kultúr-Kuckó Programja” keretei közt megrendezett foglalkozáson kedden az 1.a, szerdán pedig az 1.b osztály tanulói vettek részt.
 Az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban megrendezett program elején a kisdiákok megismerkedhettek az 1848. március 15-i eseményekkel, majd a szabadságharchoz kapcsolódó zenét hallgattak.
 Ezt követően 5-6 fős csapatokat alkottak és az 1848-as eseményekhez kapcsolódó képek kirakásában mérték össze gyorsaságukat. A foglalkozáson beszélgettek a magyar zászló színeinek jelentéséről, majd minden gyermek készíthetett magának kokárdát, melyet a foglalkozás végén büszkén tűztek fel a ruhájukra.
 A játszóházban ezen kívül papír kokárdát is készítettek és egy huszár ruháját is megrajzolták a diákok.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!