Öt nyeretlen meccs után ismét nyert a Bakonyerdő Pápa


2019-03-11 15:35:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt nyeretlen meccs után ismét nyert a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság 15.játéknapján az utolsó előtti helyen álló Bakonyerdő Pápa ellenfele a középmezőnyben tanyázó ETO-SZESE Győr U23-as együttese volt. A múlt héten Ajkán a vártnál simább vereséget szenvedő pápai alakulatra ráfért volna már egy siker, hiszen Szakácsék legutóbb november 25-én nyertek, az azóta lejátszott öt összecsapásukat hol simán, hol kis különbséggel, de elveszítették. A vendéglátók jól tartották a lépést a győri fiatalokkal, a félidőben csak három gól volt a differencia (17-20). A második játékrészben jó kapusteljesítménnyel, remek védekezéssel és koncentrált támadójátékkal fordítani tudtak a mieink és két góllal legyőzték a győrieket, amivel pontszámban beérték Ács együttesét.

Bakonyerdő Pápa - Agrofeed ETO-SZESE U23 32-30 (17-20)

Kapcsándi Zsolt: Az edzéseken látottak alapján kissé pesszimista voltam a meccs előtt, megmondom őszintén nem nagyon bíztam a sikerben, de éles szituációkban végre jó döntéseket hoztunk. Hit, szív, akarat kellett a sikerhez és persze az, hogy a játékosok próbálták megvalósítani, amit kértem tőlük. Az 5-1-es védekezés a második félidőben kiválóan működött, mindössze tíz gólt kaptunk. Bízom benne, hogy ez a siker lökést ad a srácoknak, és ha ez így lesz, akkor egy sokkal harapósabb, motiváltabb Bakonyerdő Pápát láthat majd a jövőben a közönség.

Képek:


Címkék: kézilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!