Vesztergom Bettina a válogatottság küszöbén


2019-03-08 14:11:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Vesztergom Bettina a válogatottság küszöbén főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség női U17-es válogatottjának szakmai stábja Telkiben rendezett edzőtábort, mely az április 8 és 13. között rendezendő női U16-os UEFA Development Tornán résztvevő, illetve az idei őszi női U17-es Eb-selejtezőre készülő válogatott keretében számításba vehető játékosok feltérképezése jegyében zajlott. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a szövetség megkeresésére két játékost, Vesztergom Bettinát és Piriti Rebekát ajánlotta az edzőtáborba, sajnos Piriti Rebeka betegség miatt nem tudott részt venni a válogatón, Vesztergom Bettina viszont ott volt Telkiben.

- Az első napon vettem részt az edzőtáborban, középső középpályás pozícióban próbáltak ki - idézi a tehetséges játékost a pelc.hu. - Több, mint 60 labdarúgó társammal vettünk részt a felmérésen, az én napomon 32-en voltunk, többek között a Ferencvárosból, a Puskás Akadémiából, Ceglédről, Szolnokról, Gyirmótról valamint a Kaposvártól. Úgy értékelem, hogy sikeresen vettem az akadályokat, jól éreztem magam. Az edzések kemények voltak mind technikailag mind erőnlétileg. Volt pár technikai feladat, amit csak én tudtam megcsinálni, többieknek akadályt jelentettek, főleg a bonyolult kényszerítős feladatok. A nap második felében egymás elleni mérkőzést játszottunk, középső középpályás pozícióban kellett bizonyítanom, végigjátszottam a mérkőzést. Bízom benne, hogy a felmérést készítő edzők úgy döntenek, hogy meghívást kapok a válogatottba. Örömmel állnék a feladat elé, szívesen képviselném hazámat, szeretnék hasznos tagja lenni a válogatottnak - mondta Bettina, aki rövid időn belül már a harmadik női játékosa a pápai klubnak, aki meghívást kapott utánpótlás válogatott felkészülési edzőtáborba, hiszen 2018 augusztusában Savanyó Dorina a magyar női U17-es válogatott edzőtáborozásán vehetett részt Budapesten, ezzel ő volt az első játékosa az egyesületnek, aki a PELC színeiben korosztályos válogatottsággal büszkélkedhetett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!