Nőnapi ajándék a könyvtárban


2019-03-05 20:23:39  | cikk: ha  | 


Nőnapi ajándék a könyvtárban főképe

A Jókai Mór Városi Könyvtár mindig új ötletekkel, színes programokkal gazdagítja kínálatát. Rendszeresek a könyvbemutatók, kiállításmegnyitók, s természetesen gazdag a folyóirat-kínálat és nem csupán a klasszikus irodalom mesterművei találhatók meg a polcokon, de a legújabb romantikus és kalandregények is.


Most a közelgő nőnap alkalmából is egy meglepetés várja az olvasókat: az intézményben március 8-án ingyenes lesz a beiratkozás, de ami igazán jó hír, hogy nem csupán a hölgyek számára, hisz a férfiolvasók is fontosak a könyvtárban. Pénteken tehát a nyitvatartási időben, 9 és 19 óra között mindenki ingyenesen meghosszabíthatja tagságát, de várják az új beiratkozókat is. S ráadásul ezen a napon mindazok, akik csak pár napos késében vannak, pótdíj fizetése nélkül vihetik vissza a lejárt kölcsönzési határidejű könyveket.

Március 8-án tehát a könyvtárban a gyorsan elhervadó virág helyett egész évre szóló ingyenes könyvkölcsönzést kínálnak, az olvasni szeretőknek érdemes kihasználni a kínálkozó lehetőséget, irodalombarátoknak pedig szinte kötelező.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!