A polgármester is köszöntötte a 95 éves Ferenczi Mihálynét


2019-03-02 08:18:58  | cikk: Babos Petra  | 


A polgármester is köszöntötte a 95 éves Ferenczi Mihálynét főképe
Ferenczi Mihályné Julianna néni 1924. március 1-én született Pápán a család harmadik gyermekeként. 16 éves korától fogva nyugdíjazásáig a Textilgyárban dolgozott szövőként. 1949-ben házasodott össze Ferenczi Mihállyal, akivel a Böröczky vendéglőben ismerkedtek meg szilveszterkor. Házasságukból három gyermek, két lány és egy fiú született. Nyugdíjazása után a családjánál segített, de vendéglátó helyeken is örömmel tevékenykedett. Julianna néninek öt unokája és tíz dédunokája van, ami nagy boldogsággal tölti el.
Nagy örömére gyermekei gyakran látogatják, de unokái és dédunokái is.
A víg kedélyű idős néni szerint a hosszú élet titka a szorgos munkában rejlik.
Julianna néni nagyon szeret olvasni, minden pápai eseményről értesül, de sajnos a szeme már nem annyira jó. A szellemileg teljesen friss hölgy szívesen nosztalgiázik, gondol vissza szorgos élete emlékezetes eseményeire.
Ezen jeles évforduló alkalmából Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte az idős hölgyet egy csokor virággal és Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló oklevelével, amelytől Julianna néni nagyon meghatódott, s egyben köszönetét fejezte ki a polgármesternek a látogatásáért.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!