50 percig bírta a Bakonyerdő Pápa


2019-02-25 18:52:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


50 percig bírta a Bakonyerdő Pápa főképe
A 12 csapatos pontvadászat 5. helyén álló Veszprémi KKFT U23-as együttese ellen kezdte a tavaszi hazai menetelést a Bakonyerdő Pápa együttese. Az NB II-es kézilabda bajnokság 13. fordulójában a hazaiak szerettek volna meglepetést okozni és legyőzni a veszprémi fiatalokat. Ősszel kilenc góllal a veszprémiek nyertek, így volt miért visszavágnia a pápaiaknak. Nem is kezdett rosszul a Bakonyerdő, öt perc után két góllal vezetett, egészen a 15. percig tartotta a lépést a hazai együttes, ekkor mutatott először vendég vezetést az eredményjelző (8-9). A kezdeti bizonytalanság után a kapuban Körli is elkapta a fonalat, az ő bravúrjaival sikerült lőtávolon belül maradni (30. perc 15-17). A második felvonásban 22-23-nál volt esélye az egyenlítésre a pápaiaknak, sajnos egy újabb technikai miatt 23-23 helyett 22-24-re módosult az állás, innentől pedig már csak nőtt a különbség, az 50.percre pedig eldőlt a két pont sorsa. A veszprémiek végül hét góllal, 39-32 arányban nyertek.

Bakonyerdő Pápa - Veszprémi KKFT U23 32-39 (15-17)

Kapcsándi Zsolt: 50-55 percig elégedett voltam a látottakkal, a héten gyakorolt támadómunkát elhozták a fiúk a meccsre. Futásban és játékban fel tudtuk venni a versenyt a veszprémi fiatalokkal, a végén talán a nagy akarat hiányzott, de a vereség ellenére bizakodó vagyok a jövőt illetően.

A bajnokság március 3-án Ajkán folytatódik.

Képek:


Címkék: kézilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!