Korpics Gábor befejezi


2019-02-22 13:53:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Korpics Gábor befejezi főképe
15 év versenyzői és 12 év edzői pályafutás után határozatlan időre kivonul a pápai küzdősport életből Korpics Gábor, thai-boksz Európa-bajnok, a Koko-Gym KSE elnöke. Egykori és jelenlegi tanítványokat, a városi küzdősport társadalmat váratlanul érte az edző döntése, hiszen nemrég új terembe költözött a klub, állandó volt a taglétszám, a thai boksz és Fit Life edzéseket is sokan látogatták.

- Amit edzőként a versenyzői gárda, a saját versenyek, az edzőtáborok, a közösségi programok terén sikerült felépíteni, az valahol elveszett három éve, a jelenlegi állapot pedig sem szakmailag, sem emberileg nem elégíti ki az igényeimet - indokolta döntését Korpics Gábor. - Arról nem is beszélve, hogy az edzésre járással sem voltam megelégedve, hiába javultak a körülmények, költöztünk új terembe, sokan lehetetlen indokokkal mondták le rendszeresen a foglalkozásokat. Korábbi versenyzőként és ma már edzőként is eredmény centrikus voltam, vagyok, nem tudok megbarátkozni a félmunkával, ami sehova sem vezet. Az elmúlt három évben sem a versenyzőkkel, sem a hobbistákkal nem tudtam semmilyen közös célt meghatározni. Úgy gondolom, bennem több van, szeretnék dolgozni, fejlődni, ennek érdekében hoztam meg ezt a nehéz döntést.

A tréner elmondta, régi tanítványai közül sajnos senki sem követte az edzői pályán, elköltöztek, vállalkozást indítottak, így az egyesülettel kapcsolatos minden teendő az ő nyakába szakadt.

- Szeretném hangsúlyozni, hogy senkire sem haragszom, és senkit sem szeretnék megbántani, köszönöm mindenkinek, aki ebben a 12 évben engem választott, remélem azért sikerült maradandót alkotnom. Sok emberre jó szívvel fogok emlékezni, köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt és maradt. Köszönöm a pozitív visszajelzéseket, a rengeteg üzenetet. A jövőről még korai lenne nyilatkozni, most veszek egy nagy levegőt, aztán meglátjuk mi lesz. Az biztos, hogy a sporttól nem szakadok el. Lokálpatriótának tartom magam, szeretem ezt a várost, de most új kihívásokra van szükségem - mondta végezetül a küzdősport edző.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!