Bébiételt osztottak a Teuton Lovagrend adományából


2019-02-20 14:18:25  | cikk: Babos Petra  | 


Bébiételt osztottak a Teuton Lovagrend adományából főképe
A nemrégiben érkezett Teuton Lovagrend adományát ma adták át a város lakosságának a Fiumei utcai Spartacus pályán.
A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá az értékes adományhoz.
-Idén második alkalommal osztottunk bébiételt. Február elején érkezett a németországi Teuton Lovagrendtől nagy mennyiségű adomány, amelynek értéke körülbelül 13 millió Ft. A csomagok ezúttal is értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak, ezért az adomány nagy segítséget jelenthet egy-egy családnak, hiszen körülbelül 18.000 Ft értékben részesültek az ételekből gyermekenként - tájékoztatta hírportálunkat Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az osztásra ezúttal is nagy volt az érdeklődés, hiszen már kora reggel sorba álltak az adományért.
A csomagban volt rizspép, gabonapehely, sajtos tallér, paradicsomleves, alaszkai tőkehalfilé és bolognai spagetti is. Az ételek 4 hónapos kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék, az óvodák és a kórház gyermekosztálya között osztják szét.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!