Ismét a katonák sikerét hozta a Télutó Kupa


2019-02-16 14:22:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét a katonák sikerét hozta a Télutó Kupa főképe
Pápa Város Önkormányzata valamint a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a Városi Sportcsarnokban ismét megrendezte a Télutó Kupát. 24. alkalommal találkoztak a közszolgálati szférában dolgozók, hogy eldöntsék, melyik munkahelyi kollektíva bánik legjobban a labdával. A tornára öt csapat nevezett, a körmérkőzéseket követően az MH Pápa Bázisrepülőtér, a NAVVEMAVIG, a Tűzoltóság, a Pápai Rendőrkapitányság valamint Pápa Város Önkormányzata közül került ki a végső győztes. A kupa címvédője a Bázisrepülőtér csapata volt, mely idén is veretlenül szerezte meg a bajnoki címet, két győzelemmel és két döntetlennel, egy ponttal előzték meg a pénzügyőröket. Harmadik a városi önkormányzat lett, míg a tűzoltók idén lecsúsztak a dobogóról, a sort a rendőrök zárták.

- Heti egy alkalommal játszunk teremben, külön nem készültünk a mai tornára - mondta az eredményhirdetés után Kálmán István, a katonák csapatvezetője. - Mind a tíz benevezett játékosunk rendelkezik valamilyen szintű kis-és nagypályás múlttal, ami kellő rutint biztosított mára is. Mivel az elmúlt három kupát mi nyertük, természetesen az volt a célunk, hogy ma is mi emelhessük magasba a trófeát és a vándorserleget, ami egyáltalán nem volt egyszerű. Összeszokott, jó csapatokkal találkoztunk, évről-évre nehezebb a dolgunk, de mi minden egyes alkalommal ragaszkodunk azokhoz a játékosokhoz, akikkel anno elkezdtük a vetélkedést. Úgy gondolom, ez az összeszokottság, ez a csapategység hozta meg a sikert.

A torna végeredménye:
1. MH Pápa Bázisrepülőtér
2. NAVVEMAVIG
3. Pápa Város Önkormányzata
4. Tűzoltóság
5. Pápai Rendőrkapitányság

A torna legjobb játékosának járó különdíjat Györkös Zoltán (Bázisrepülőtér) kapta, a kapuban a legjobb teljesítményt Pozsonyi László (NAV) nyújtotta. A gólkirályi címet négy találattal Hegyi Roland (Rendőrkapitányság) érdemelte ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!