Sikeres volt a nosztalgia véradás a megújult régi Véradóban


2019-02-15 20:47:23  | cikk: Babos Petra  | 


Sikeres volt a nosztalgia véradás a megújult régi Véradóban főképe
A megújult volt Véradó épület avatásának napján nosztalgia véradást szerveztek. A programra nagy volt az érdeklődés, már kora délután hosszú sor kígyózott az épületben.
Szalainé Tihanyi Andrea, az ESZI intézményvezetője elmondta, karácsony előtt több kolléganőjével elmentek vért adni, s akkor fogalmazódott meg bennük, hogy az átadás napján kellene szervezni egy véradást.
-Rendszeres véradó voltam, még ebben az épületben is. Kollégáim is rendszeres véradók, s amikor karácsony előtt eljöttünk, akkor itt nosztalgiáztunk - emelte ki Szalainé Tihanyi Andrea, aki hozzátette, a retró véradás után a véradók főtt virslit ehettek mustárral papírtálcán, kenyérrel, s emellé sört, Márka üdítőt és Coca Colát ihattak.
Gyalog Éva, pápai lakos elmondta, évekkel ezelőtt már adott vért, s most a felhívást olvasva, úgy gondolta ismét hozzájárul ahhoz, hogy segítsen a bajba jutottakon. A hölgy a véradást követően megtekintette a megújult épületet, ami nagyon tetszett neki.
-Rendszeres véradó vagyok, s régebben is jártam ebben az épületbe, ezért úgy gondoltam, ma nosztalgiázom egyet. Nagyon szép lett az intézmény, szinte rá sem ismerek - fogalmazott Sándor Zoltán.
A múltidéző véradás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, s a nemes cél érdekében sokan gyűltek össze, hogy segítsenek rászoruló embertársaikon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!