Kultúrházak éjjel-nappal - Változatos programok Pápán is


2019-02-12 16:21:02  | cikk: Babos Petra  | 


Kultúrházak éjjel-nappal - Változatos programok Pápán is főképe
Tizenharmadik alkalommal hirdette meg a Kultúrházak éjjel-nappal programot a Magyar Népművelők Egyesülete, melyhez az idei évben is csatlakozott a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ. Idén a Mindennap értéket adunk című tematika köré szervezték a háromnapos programsorozatot. Ezzel kívánják jelezni, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.
Müller Orsolya művelődésszervező elmondta, február 15. és 17. között, ismét egy teljes hétvégén át országszerte több száz kulturális központban, és művelődési házban várják az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként.
-A JMSZK minden évben csatlakozik az országos kezdeményezéshez, hiszen fontosnak tartjuk megmutatni, hogy a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ egész éven át milyen sokrétű, színes programkínálatot tár az érdeklődők elé. Lesznek - különböző korosztálynak szóló - közösségi programok, kiállítás, családi program és vetélkedő is. Bemutatkozik egy új klubunk, a Pápai Társasjátékos Klub, melynek nyílt napján bárki betekintést nyerhet a kisközösség életébe, és ugyancsak közösségépítő erővel rendelkezik a Pápai Nyugdíjas Egyesület hagyományos farsangi programja. Különleges művészeti kiállítás nyílik a JMSZK színházépületében pénteken 18 órakor. Papp Tímea, a Kő lelke megálmodója, hihetetlen érzékenységgel kavicsokból és kövekből készít rendkívül beszédes, különleges hangulatú képeket. A hétvégén összemérhetik tudásukat a sudoku és a skandináv keresztrejtvények szerelmesei szombaton 10 órától. Vasárnap a gyerekek és a családok lesznek a főszereplők, hiszen a hagyományos farsangi családi hétvégén vidám programokkal és sok-sok játékkal várnak minden érdeklődőt 14 óra 30 perctől a színházépületben, lesz jelmezes felvonulás, kézműves játszóház, babasarok és a Bóbita zenekar koncertje is szórakoztatja a családokat - tájékoztatta hírportálunkat Müller Orsolya, aki hozzátette, bízik abban, hogy a gazdag programkínálatuk sokak érdeklődését felkeltik, s így minél többen részesei lehetnek a város kulturális eseményeinek.
A programokra a családi délután kivételével ingyenes a belépés.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!