Szombaton Farsang a jégpályán


2019-02-11 16:55:03  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton Farsang a jégpályán főképe
A nagy sikernek örvendő Jégpályák Éjszakája után ismét egy különleges eseményre invitálják a korcsolyázás szerelmeseit, mégpedig a Farsang a jégpályán programra.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, az idén első ízben szervezik meg a farsangi programot, ha az időjárás is megengedi.
-Szombaton, vagyis február 16-án, 16 órától 22 óráig lehet majd korizni. 20 órától DJ. Béci zenél majd. Ha valaki nálunk farsangozik, tehát jelmezben érkezik, annak nem kell a belépőt kifizetnie. A programot kézműves foglalkozás is színesíti, ahol a gyerekek elkészíthetik jelmezeiket 15 és 17 óra között. Marcsi nénivel álarcot díszíthetnek, fejdíszt és nyakkendőt készíthetnek. Természetesen mindkét program együtt és egymástól függetlenül is igénybe vehető. Ezúttal is lesz sütés a kézműves foglalkoztatóban, ahol farsangi finomság készül - tudtuk meg Boros Katalintól, aki hozzátette, reméli, sokan kilátogatnak a farsangi programra, amit hagyományteremtő szándékkal szerveznek meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!