Gyermeknap a Pegazusban


2010-05-29 15:34:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Gyermeknap a Pegazusban főképe
A hagyományokhoz híven az idén is rendezett gyermeknapi mulatságot a kicsiknek a pápai Pegazus Színház. A szórakoztató program ma délelőtt kezdődött a Szent István úti színházteremben.
Az apróságokat az Eszterlánc kézműves játszóház várta, majd 10 órától az Árgyélus és Tündérszép Ilona című zenés bábjátékot mutatták be a társulat színészei.
Ki játszik ilyet? címmel interaktív játékok szórakoztatták a gyerekeket, majd ezután a Cimbora című gyermeknapi játékos négypróbával zárult a délelőtt, melyen ügyességi versenyek színesítették a remek hangulatú programot.

Július 16-18. között tartják az 5. Gyermekfesztivált a jubileum jegyében, melyet a Várkertben, az Eszterházy-kastélyban és a Pegazus Színházban rendeznek majd meg.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!