Eltiltás hatálya alatt vezetett


2019-02-11 07:54:43  | cikk:  | 


Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, továbbá öt főt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Öt embert állítottak elő, valamennyiüket ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. február 10-re virradó éjszaka Pápán, a Veszprémi úton igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 20 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint a Pápai Rendőrkapitányság 2019. március 5-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járműnek érvényes műszaki engedélye és kötelező felelősségbiztosítása nem volt, valamint a férfi a 2019 januárjában vásárolt gépkocsit a nevére nem íratta át. A rendőrök az autó átvizsgálásakor abban egy közbiztonságra különösen veszélyes eszközt találtak, melyet lefoglaltak.

A járőrök a férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az egyéb szabálysértések miatt további eljárásokat is kezdeményezett ellene a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi