IV. Zsoodance Fest


2019-02-09 16:46:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


IV. Zsoodance Fest főképe
A Zsoodance Táncsport Egyesület immár negyedik alkalommal rendezte meg a Városi Sportcsarnokban a Zsoodance Festet. A nyílt országos táncverseny idén is két napos, szombaton az amatőr csoportoknak minősítő versenyt rendeztek, melyen a szakmai zsűri korcsoportonként és létszám szerint arany-, ezüst- és bronzérmet osztott ki.
- A fesztivál első napján azoknak biztosítottunk lehetőséget, akik hobbi szinten, tanfolyami kereteken belül táncolnak, vagy egyszerűen csak még nem elég „érettek” a komolyabb versenyzéshez, nekik szerettünk volna egy kis sikerélményt, lendületet, motivációt adni - mondta el Cserkuti Zsófia, szervező. - Vasárnap profi, helyezéses versenyt tartunk a szövetségben versenyzőknek és bárkinek, aki szeretné megmérettetni magát. Ide vártuk azon táncosok, csoportok, egyesületek jelentkezését, akik rendszeresen versenyeznek valamelyik versenyszövetségnél, pontszerző, kvalifikációs, esetleg külföldi versenyeken vesznek részt, beleértve a balettiskolák, művészeti iskolák növendékeit. Ahogy az elmúlt három alkalommal, úgy idén is rengeteg meglepetéssel készülünk, arcfestés, kézműves foglalkozás, rengeteg ajándék várta a versenyzőket és a nézőket egyaránt. Úgy látom, idén rekordot döntöttünk a létszám tekintetében, hiszen szóló, duó, csoport és formáció kategóriában a legkisebbektől a felnőttekig 30 egyesület többszáz táncosa összesen 200 produkciót mutat be a közönségnek. Elégedett vagyok a rendezvény színvonalával, az ország minden részéből érkeztek csapatok és zsűritagok is. A visszajelzések pozitívak, biztos vagyok benne, hogy ebbe a két napba befektetett több hónapos munka megtérül és mindenki pozitív élményekkel távozik majd.

Cserkuti Zsófia hozzátette, ahogy a korábbi rendezvényeken, úgy idén is gyűjtést szerveztek a Pápai Humán Állatvédő Egyesületnek, pénz- és tárgybeli adományokat egyaránt szívesen fogadtak. Eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!