Venczel és Somogyi újra egy csapatban


2019-02-08 13:56:54  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Venczel és Somogyi újra egy csapatban főképe
A VLS Veszprém alakulata az átigazolási időszakban két játékossal erősítette meg keretét. Somogyi Richárd Pápáról, míg Venczel Zoltán Sárvárról érkezett a királynék városába - számolt be a veol.hu. - A megyei első osztályban féltávnál 14 győzelmet, két döntetlent, egy vereséget számlál az első helyen álló veszprémi csapat, mely nem titkoltan a feljutásra pályázik. Ehhez mindenképpen szeretné megerősíteni keretét a csapat, Pető Tamás pedig két korábbi pápai kedvencet csábított a megyeszékhelyre. Somogyi Richárd ősszel alapembere volt az NB III-as pápai csapatnak, családi okokra hivatkozva azonban télen kérte szerződése felbontását. A szintén pápai nevelésű Venczel Zoltán gólkirályi címet szerzett abban az esztendőben, amikor a Perutz visszaküzdötte magát az NB III-ba. Pápáról Sárvárra igazolt, ahol azonban megsérült, látszik játékán a kihagyás, ám jó úton halad, hogy visszanyerje régi formáját. Mindkét játékos minden bizonnyal pályára lép majd a Perutz következő hazai edzőmeccsén, melyet február 16-án 11 órai kezdéssel rendeznek a stadion műfüves játékterén.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!