Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől


2019-02-07 14:06:51  | cikk: Babos Petra  | 


Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől  főképe
Pápa Város Önkormányzata hosszú évek óta ápol rendkívül jó kapcsolatot a németországi Teuton Lovagrenddel. Azóta rendszeresen, évente több alkalommal is szállítanak adományt városunkba. Legutóbb karácsony előtt hozott a lovagrend adományt, melyből pár héttel ezelőtt meg is tartották a városi osztást a pápai családoknak.
Az idei évben először, ma délelőtt érkezett nagy mennyiségű, 50 raklap bébiétel Pápára. Klaus Blos, a rend nagymestere mindig is fontosnak tartotta, hogy Magyarországra is hozzanak adományokat, így Pápa is az egyik célpontjuk lett.
-Vegyesen válogattuk össze a teherautóra a termékeket, gyerekeknek és időseknek egyaránt hoztunk ételt. A hétféle termék bioétel, s remélem, a gyerekek örülni fognak, hiszen édes és sós rágcsálnivalót is tartalmaz a szállítmány - emelte ki Klaus Blos, aki hozzáfűzte, nagy örömmel végzi ezt a munkát, s minden alkalommal az motiválja, hogy az a raktár, amit decemberben teliraktak, mára üres lett, vagyis az itteni kollégák már szétosztották a pápaiak körében.
Az értékes bébiételt az Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) Család- és Gyermekjóléti Központja osztja majd szét a pápaiak között egy későbbi időpontban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!