Tíz hazai érem a Pápa Kupán


2019-02-06 17:46:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tíz hazai érem a Pápa Kupán főképe
A versenyzési lehetőség biztosítása céljából a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték meg a Pápa Kupát. A megmérettetésen három korcsoportban közel 70-en ragadtak ütőt, Pápa mellett Győrből, Bagodról, Vitnyédről, Tapolcáról és Segesdről is érkeztek a versenyre.
- Azzal kezdeném, hogy kitűnően szerepeltek a pápai tollasozók - mondta el érdeklődésünkre Horváth Attila szervező. - Négy arany-, két ezüst és négy bronzérmet adtunk át az eredményhirdetésen a pápai sportolóknak, de a többi hazai induló is remekül küzdött, hatalmas csatákat vívtak és remélem nagyon sokat tanultak. Célunk az volt a kupával, hogy a nem igazolt versenyzőknek a diákolimpia versenysorozatban egy olyan játéklehetőséget biztosítsunk, ahol meg tudják mérettetni magukat másokkal. Valamivel kevesebben érkeztek meg a bajnokságra, mint vártam, ennek az az oka, hogy velünk egyidőben a Vas megyei diákolimpiát rendezték, így sokan ott szerepeltek. Akik viszont eljöttek, azt gondolom, értékes tapasztalatokat és nem utolsó sorban sikerélményeket szereztek.

Pápai eredmények:

U11 lány
1. Szabó Sára
2. Könyves Zoé

U11 fiú
3. Bogdán Milán

U13 lány
1. Szabó Sára
3. Könyves Zoé

U13 fiú
3. Tóth Noel

U15 lány
1. Geszti Vivien
2. Szabó Sára
3. Geszti Alexandra

U15 fiú
1. Karaszlai Adrián

Képek:


Címkék: tollaslabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!