Az iskola egykori tanára előtt tisztelegtek a matekversennyel


2019-02-05 17:49:43  | cikk: Babos Petra  | 


Az iskola egykori tanára előtt tisztelegtek a matekversennyel főképe
Idén 32. alkalommal rendezte meg a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola matematika-munkaközössége a Heitler Lászlóné Matematikaversenyt. Tóthné Nagy Judit, a Munkácsy iskola matematika-munkaközösségének vezetője elmondta, a nagy múltú verseny egykori kolléganőjük nevét viseli, aki korán bekövetkezett haláláig iskolájuk tanára volt.
-1992-ben útjára indítottuk a Heitler Lászlóné Matematikaversenyt, mellyel évről évre tisztelgünk szeretett kolléganőnk emléke előtt - tudtuk meg a szervezőtől, aki hozzátette, a verseny nagy népszerűségnek örvend a diákok körében, idén 12 iskolából több mint száz tanuló jelentkezett. A 4-8. osztályosoknak meghirdetett verseny két írásbeli fordulóból áll.
Tóthné Nagy Judit kiemelte, a feladatsort az iskola tanárai állították össze, s ők is fogják javítani. A feladatok korosztálynak megfelelőek, de természetesen vannak olyan kérdések is, amelyek nagyfokú kreativitást igényelnek.
A második forduló március elején lesz, ahol évfolyamonként a legjobbak versenyeznek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!