Ovifoci a Perutz stadionban


2010-05-29 13:59:26  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Ovifoci a Perutz stadionban főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a városi Önkormányzat és néhány önzetlen támogató segítségével a kis-, közép- és nagycsoportosoknak focitornát rendezett ma a Perutz stadion műfüves pályáján. A város összes óvodája képviseltette magát, Lantai Balázs, a PELC ügyvezető igazgatója szerint már most látható a tavaly elkezdett munka.

- 2009-ben indult a városi óvodák számára szervezett ovifoci, heti két alkalommal tartunk foglalkozásokat, melyeken összesen 140 ovis vesz részt. Ezek az edzések azért is hasznosak, mert így jobb képet kapunk leendő labdarúgóinkról és részletesebben fel tudjuk térképezni ezeket a korosztályokat. A mai torna céljai között azt fogalmaztuk meg, hogy a picik tapasztalják meg azt a közeget, ami évek múlva a versenykorosztályokban rájuk vár.

A díjakat a Lombard Pápa labdarúgói, Szűcs Lajos, Venczel Balázs és Bali Péter adta át. Különdíjban részesült Farkas Roxána, Bertalan Bence, Hauser Bálint, Szűcs Dániel, Kuti Dominik és Karácsony Kristóf. A torna remek hangulatban zajlott és már most biztosak lehetünk a jövő évi folytatásban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!