Az Év sportolója gála - Gelencsér Róbert a legjobb háromban!


2019-02-04 11:28:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: index.hu  | 


Az Év sportolója gála - Gelencsér Róbert a legjobb háromban!  főképe
Sajtótájékoztató keretein belül ismertették a 11 kategória hármas listáit az M4 Sport - Az Év Sportolója 2018 Gálára.

Február 14-én a Nemzeti Színházban, az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport - Az Év Sportolója 2018 Gálán ünneplik a tavalyi év legjobb magyar sportolóit - tudósít az nso.hu. A Magyar Sportújságírók Szövetségének szervezésében megvalósuló rendezvényen - idén 61.alkalommal - a hazai sportújságírók szavazatai alapján az év sportolóit, fogyatékos sportolóit és edzőit díjazzák, valamint életműdíjakat nyújtanak át. Az M4 Sport által a televízióban is közvetített gálát egyre nagyobb érdeklődés övezi, a Nemzeti Színház nézőtere minden alkalommal megtelik, a hazai sportélet vezetői, egykori díjazott sportolók a vendégek. A fokozott érdeklődés azért is érthető, mert a gálán hazai és külföldi sportlegendák adják át a díjakat, a látványos műsorban pedig ismert művészek lépnek színpadra. A szervezőbizottság célja, hogy évről évre még magasabbra emeljék a színvonalat, még látványosabb, még érdekesebb műsort állítsanak színpadra.
Hétfőn délelőtt a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztatón ismertették a 11 kategória három „döntősét”, azaz a legtöbb szavazatot kapókat. A tízes listákat a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöksége állította össze, a tagság pedig voksolással (439-en szavaztak, ami rekordnak számít) választotta ki a legjobb hármat - ismertette a tudnivalókat Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője. Az év fogyatékos sportolója kategóriában idén is bekerült a legjobb három közé Gelencsér Róbert, pápai atléta, aki a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságán 100 és 200 méteres síkfutásban valamint távolugrásban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, emellett tagja volt az ezüstérmet szerzett 4x100-as férfi váltónak.

Az M4 Sport - Az Év Sportolója 2018 gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében február 14-én, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!