Farsangi forgatag a Tarczy iskolában


2019-02-01 22:00:38  | cikk: Babos Petra  | 


Farsangi forgatag a Tarczy iskolában főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában ma tartották meg a hagyományos alsós farsangot. A tanulók már hetekkel ezelőtt izgatottan készülnek, hiszen feldíszítik termeiket és az aulát, valamint mindenki gondosan kiválasztja, megtervezi a jelmezét. Voltak, akik úgy kölcsönöztek maskarát, de nagyon sokan otthon készítették el vidám, kreatív jelmezeiket. A jó hangulatú program már a délelőtti órákban elkezdődött, amikor Horváthné Szabó Andrea téli és farsangi dalokat énekelt az aulában az alsós osztályoknak.
Tekán Kinga tanító elmondta, idén számos különleges programmal készültek az alsósoknak. Szerveztek egy farsangi informatikai vetélkedőt, melyen sok diák vett részt. A diákok farsangi képet, illetve prezentációk készítettek.
Délután aztán ellepték az aulát a vidám, ötletesebbnél ötletesebb maskarákba öltözött gyerekek. Az osztályok bemutatkozása után közös fánkevés, tánc és játék színesítette a rendezvényt.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!