Parketten az utánpótlás


2019-01-31 09:28:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Parketten az utánpótlás főképe
Az elmúlt hétvégén a Pápai Kosárlabda Club U12-es korosztálya két mérkőzést játszott az országos bajnokságban - tudósít a klub Facebook oldala. A balatonfüredi Radnóti Miklós Általános Iskola tornatermében az első ellenfél Siófok együttese volt, akik ellen magabiztosan, nagyon jól játszottak a pápaiak.
Körös Bence hatékony támadó játékának és Fekete Áron remek passzainak köszönhetően a mérkőzésen 15 pontos győzelmet aratott a Pápai KC, a végeredmény 62-47 lett. A második találkozót Balatonfüred ellen játszották Benedek Szabolcs tanítványai. Az első negyedben hat pontos előnyre tett szert a Pápa, viszont a meccs második felére kicsit elfáradtak a játékosok, de így is nagyon szoros, kiegyenlített mérkőzést játszottak Szeier Simon és Fekete Áron ponterős játékának köszönhetően. A végén sajnos egyetlen pont döntött, ami a Füred javára billentette a mérleget, a hazaiak 66-65-ös győzelmet tudtak aratni.

Siófoki Kosársuli - Pápai KC 47-62
Pápai KC: Körös 20, Fekete 17, Szeier 16, Csillak 3, Kovács 3, Takács 2, Baross 1, Mórocz, Rákli, Stribl, Varga

Pápai KC - Balatonfüred 65-66
Pápai KC: Szeier 26, Fekete 21, Körös 12, Varga 3, Takács 2, Rákli 1, Stribl, Mórocz, Kovács, Csillak, Baross

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kosárlabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!