Tollaslabda: Bajnok a Kilián DSE


2019-01-30 19:10:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tollaslabda: Bajnok a Kilián DSE főképe
Bajnoki címet szerzett a Végh Anita, Nagy Eszter, Szabó Zsófi, Mester Tamás, Horváth Csanád, Nagy Dániel összetételű pápai csapat a harmadosztályú tollaslabda bajnokságon.

Pápán, a Weöres iskola tornatermében rendezték meg a harmadosztályú pontvadászat nyugati első csoportjának tavaszi fordulóját. A pápaiakon kívül Budapest, Veszprém, Sopron és Szombathely csapata vett részt a küzdelmekben. Az őszi alkalmon a pápaiak kiválóan teljesítettek, minden mérkőzésükön győztek, ráadásul 5-0 arányban. Hazai pályán is hasonló formában reménykedett Horváth Attila, a játékosok felkészítője.

- Első két mérkőzésünket megnyertük, amivel be is biztosítottuk az első helyünket, ennek ellenére a hátralévő három találkozón sem vettek vissza a játékosok a tempóból és az őszhöz hasonlóan ezúttal sem találtak legyőzőre - mondta el Horváth Attila. - Második a budapesti T(r)ollas SE, harmadik a szombathelyi Pillangó Tollas SE, negyedik a Veszprém második csapata, míg ötödik a Sopron II. lett. A nyugati, közép és keleti csoportot egybevéve 19 csapat szállt harcba a győztesnek járó trófeáért. A bajnokságban való részvétellel az volt a célunk, hogy a pápai fiatalok plusz játéklehetőséghez jussanak, velük nem egykorú ellenfelekkel találkozzanak, ezáltal fejlődjenek. Szabó Norbert felkészítő kollégám nevében is gratulálok a csapat összes tagjának.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: tollaslabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!