I. Multikulturális Gála a színházban


2010-05-29 09:23:22  | cikk: Tóth Tamara  | 


A Jókai Mór Művelődési Központ színházterme zsúfolásig megtelt tegnap este a Tarczy Lajos Általános Iskola által újjáélesztett iskolai hagyomány, a Multikulturális Gála elnevezésű műsorra. A két iskolából összevont Tarczy Lajos Általános Iskola életében ez az első alkalom, hogy külföldi és magyar diákok közösen adnak műsort a tanév végén. A multikulturális kifejezés nemcsak a különböző kultúrák bemutatkozására utal, hanem a rendkívül színes és változatos produkciókra is. 32 előadással több, mint 230 tanuló vett részt a tegnapi gálán, a zenés, táncos produkciók mellett verssel és prózával is felléptek a gyerekek. A magyar diákok mellett bemutatkoztak a svéd, a holland és a norvég nebulók is rövid előadásokkal. Ez egy nagy élmény a gyerekek számára, óriási izgalommal és lelkesedéssel készültek a mai napra- mondta el kérdésünkre az iskola igazgatója, Venczel Csaba, majd hozzátette, a produkciók egy része már egyéb megmérettetésen is szerepelt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!