Az ETO volt a legjobb


2019-01-27 16:06:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az ETO volt a legjobb főképe
Szombaton az U8-as, vasárnap pedig az U7-es korosztálynak rendezett labdarúgó tornát a Pápai Egyesített Labdarúgó Club.

Ezúttal is nyolc alakulat két négyes csoportba bontva küzdött meg a győztesnek járó serlegért. A PELC két csapattal indult, az 'A' jelű négyesben a Gyirmót, az Ajka és az Üstökös volt az ellenfél, a 'B'-ben pedig a Veszprém, a Győr és a Csorna várt Horváth Tamás tanítványaira. A kékek a csoportban egy győzelmet és két vereséget számláltak, míg a sárgák pont nélkül a hetedik helyért játszottak. A helyosztókon a pápai gyerekek büntetőrúgásokkal alulmaradtak a Veszprémmel szemben, amivel a hatodik helyen végeztek, a másik csapat nyolcadik lett.

- Hasonló elvárásokkal tekintettem a mai torna elé, mint tegnap, azaz szerettem volna minél többet viszontlátni az edzésen gyakoroltakból - mondta Horváth Tamás. - Örömteli, hogy sokan vagyunk, így két csapattal tudtunk elindulni. A cél a mozgás, a játék megszerettetése volt, ez maradéktalanul megvalósult, az eredmény pedig tényleg csak másodlagos. Úgy láttam, a hazai pálya miatt a szokásosnál is jobban izgultak a gyerekek, de mindenképp pozitívan tekintek vissza a tornára.

A tornát az ETO nyerte. A gólkirály 14 találattal Juhász Patrik lett, a legjobb hazai játékos különdíját Gulyás Ábel kapta, a legjobb labdarúgónak pedig Adi Botondot látták.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!