A Katolikus Óvoda évzárója


2010-05-29 09:16:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Katolikus Óvoda évzárója főképe
Tegnap délután a Szent Anna Római Katolikus Óvoda Tücsök csoportjának évzáróját és a 9 nagycsoportos búcsúztatóját tartották az óvoda tornatermében. A csoportba 25 kisgyermek jár, akik hagyományőrző és ápoló műsorral készültek az évzáróra.
- Ez a csoport egész éven át a hagyományőrzést magasabb szinten építette be az éves tervébe, mint a többiek. Ma ebből adtak egy rövid ízelítőt a gyerekek. Sokszor szerepeltek városi rendezvényeken is (Lucázás, Nyugdíjas Pedagógus Nap). Az óvodában is megörvendeztették a társaikat Szent Márton Napon és farsangkor- mondta el Veisz Endréné óvodavezető.
A vidám verses és táncos műsort követően Salgó Ferenc kanonok plébános megáldotta a leendő elsősöket.

Hétfőn a Mókus, kedden pedig a Süni csoport évzárójával folytatódik a program.

Búcsúzó gyermekek a Tücsök csoportban:
Csortos Zalán, Hőgye Marcell, Lippai János, Nagy László, Nagy Sarolta, Nógrádi Boglárka, Polgárdi Hanna, Samu Barnabás, Vadas Kitti


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!