Újabb értékes idegenbeli kosársiker


2019-01-21 15:01:50  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: hunbasket.hu  | 


Újabb értékes idegenbeli kosársiker főképe
Az Eger felett aratott győzelem után Kecskemétről is győztesen térhetett haza a Concordia Motax KC Pápa együttese.

Az NB I/B zöld csoportjának 15. fordulójában Kecskemétre látogatott a pápai kosárcsapat, mely sérülés miatt nem számíthatott a csapat kezdő irányítójára, Murai Gáborra. Ott volt viszont a parketten a héten csatlakozott új bedobó, Márton Ádám, aki első meccsét játszotta a pápaiak mezében. Az első perceket leszámítva - amikor a Kecskemét 13-2-re meg tudott lépni - abszolút nyílt csata folyt a pályán - írja a kezdo5.hu. A visszatérő Sonyák és a mezőnyben roppant hasznos Cook vezérletével tartották magukat meccsben a vendégek, a negyedig negyed derekáig fej-fej mellett kísérték egymást a csapatok, majd a Concordia az utolsó percekre hat pontos előnnyel fordulhatott. Két gyors triplával azonban egyenlíteni tudott a Kecskemét. Cook büntetőkből szerzett ismét vezetést csapatának (77-79), ami után még lett volna esélye a csongrádi együttesnek támadni a győzelemért, ám az időkérést követően eladták a labdát, amiből a pápaiaknál most debütáló Márton Ádám beállította a 81-77-es végeredményt.

KTE-Duna Aszfalt - Concordia Motax KC 77-81 (24-24, 19-20, 15-15, 19-22)

Concordia Motax KC: Sonyák 19/3, Márton L. 15/15, Cook 14, Márton Á. 14, Keller 7, Horváth 6, Kasza 3, Grebenár 2, Kocsis 1, Bakos, Tóth.

Vajda József: A rossz kezdés után összeszedetten játszottunk, jó mérkőzésen egy erős ellenfelet győztünk le.

A pápai alakulat következő mérkőzését január 23-án szerdán 17:30-tól a DEAC ellen hazai pályán játssza.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kosárlabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!