Ismét Jégpályák Éjszakája lesz Pápán


2019-01-16 17:46:25  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét Jégpályák Éjszakája lesz Pápán főképe
A Magyar Jégkorong Szövetség 2019-ben negyedik alkalommal szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, melyhez Pápa is csatlakozik.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a Múzeumok Éjszakájának példájára valósult meg 2016-ban a Jégpályák Éjszakája.
-Január 19-én, szombaton meghosszabbított nyitva tartással várjuk a korcsolyázás szerelemeseit. Ez azt jelenti, hogy a délutáni turnus 16 órától 24 óráig tart majd. Közben lesz egy harminc perces szünet - abban az esetben, ha annyira sokan jönnek el - felfrissíteni a jeget. A program csak abban az esetben marad el, ha az időjárási körülmények nem teszik lehetővé a korizást. Az est során 20 órától DJ. Béci zenél. Érdemes tehát kilátogatni az Esterházy-kastély udvarán található jégpályára, hiszen lesznek hőkandelláberek, amelyek mellett lehet melegedni. Természetesen forró italok és finom ételek is várják az érdeklődőket - mondta Boros Katalin, majd hozzáfűzte, reméli, sokan kilátogatnak, akár csak nézőnek is szombaton este az Esterházy jégarénába, ami nagy népszerűségnek örvend a korizók körében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!