Hepp Kupa: Helytállt a Concordia Motax KC Pápa


2019-01-14 15:29:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: hunbasket.hu  | 


Hepp Kupa: Helytállt a Concordia Motax KC Pápa főképe
A Simon János Kosárlabda Csarnokban a négy közé jutásért játszhatott a Hepp Kupában a Concordia Motax KC Pápa. A tartalékos pápaiaknak azonban nem sikerült a bravúr - adta hírül a veol.hu.
A Hepp-kupa negyeddöntőjét az esélytelenek nyugalmával kezdte meg a Pápa. Murai sérült bokával vállalta a játékot, ahogy Grebenár törött ujja sem gyógyult még meg teljesen, Sonyák pedig családi okok miatt hiányzott. Mindezek dacára nagy elánnal kezdett a Pápa, 5-3-ra és 9-7-re is vezetett, azonban a 6. perc után átvette a vezetést a Honvéd, és ettől kezdve már nem is engedte ki a kezéből. Cook próbálta tartani a lépést a riválissal, sajnos azonban a palánk alatt a Honvéd uralta a légteret. A folytatásban Murai bokája újra megsérült, s a kiesését már nem bírta el a Motax, a vendégek játéka szétesett, s bár küzdöttek becsülettel, ezen a napon ennyire tellett.

Bp. Honvéd-Concordia Pápa 89-42 (19-11, 21-8, 23-7, 26-16)
Budapest, 200 néző. v.: Rácz, Menyhárt, Nepp.
Concordia Motax KC Pápa: Horváth A. 6/6, Murai 3, Kocsis 5, Márton 9, Cook 12. csere: Grebenár 3, Vajda B., Csányi G. 2, Keller 2, Bakos.

Vajda József: Nem értjük, hogy ezt a mérkőzést a piros csoportos Honvéd ellen miért Budapesten kellett lejátszani. Az eredménytől függetlenül gratulálok a csapatomnak, mi, Veszprém megyeiek komolyan vettük a Hepp-kupát, néhány más alakulattal ellentétben. Sajnos nagy árat fizettünk azért, hogy idáig sikerült eljutnunk.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kosárlabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!