Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült


2019-01-14 11:52:29  | cikk:  | 


Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült főképe
Ittasan balesetet okozott, majd pár óra múlva újra a volán mögé ült egy helyi férfi Pápán. A rendőrök elfogták.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 55 éves pápai lakos 2019. január 13-án 10 óra 40 perc körül személygépkocsival közlekedett a 83-as számú főúton Pápa és Takácsi között. Haladása során gépjárművével letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd belehajtott a vízelvezető árokba. A baleset során a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, a gépjárművében pedig anyagi kár keletkezett. A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították a pápai kórházba.

Még aznap 15 óra 15 perckor Pápa egyik utcájában vonták intézkedés alá a pápai rendőrök az 55 éves férfit, aki a balesetben megrongálódott gépkocsiját vezette. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda újfent pozitív értéket jelzett, ezért mintavétel céljából elsőként a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a pápai kórházba állították elő.

A férfi ellen folytatólagosan elkövetett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi