Döntőig menetelt a PELC U9


2019-01-13 16:13:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntőig menetelt a PELC U9 főképe
A 2010. január elseje után születettek vetélkedésével megkezdődött a hazai utánpótlás teremszezon a Pápai Egyesített Labdarúgó Club számára. Két négyes csoportba sorsolták a meghívott nyolc csapatot, a PELC az 'A' jelű négyesben a Veszprém I-es csapatával, az ETO-val és az Üstökössel meccselt. Radó Tamás tanítványai egy szoros, 2-1-es vereséggel kezdték a tornát a Veszprém ellen, majd az ETO-t egy góllal legyőzték. Az Üstökös elleni 0-0 után a helyosztón 4-0 arányban két vállra fektették a Csornát, amivel a döntőbe jutottak. A fináléban megismétlődött a csoportmeccs, hiszen a Veszprém volt az ellenfél. A megyeszékhelyiek hamar kétgólos előnyt szereztek, s bár a PELC szépített, fordítani nem tudott, többek között azért, mert a kapufáról rendre kifelé pattant a labda, így a pápai focistapalánták nyakába ezüstérem került.

- Sokat kellett tennünk ezért a második helyért, elégedett vagyok a srácokkal, szépen csillog az ezüst is - mondta az eredményhirdetés után Radó Tamás, a PELC edzője. - Látszott a fáradtság a játékosokon, hiszen tegnap Győrben is részt vettünk egy tornán, amit meg is nyertünk. A csoportmeccsek során talán jobban játszottunk, mint a Veszprém, a döntő végkimenetele azonban nem volt kérdés, megérdemelten végeztek az első helyen.

Végeredmény: 1. Veszprém I. 2. PELC 3. Ajka, 4. Csorna, 5. ETO, 6. Veszprém II. 7. Gyirmót 8. Üstökös

Különdíjasok:
Gólkirály: Dancs Bence (8 gól)
Legjobb kapus: Martini Zalán
Legjobb játékos: Bock Bence
Legjobb hazai játékos: Varga Máté

Képek:


Címkék: pelc
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!