Idén ki viszi haza a Pápa Kupát?


2019-01-09 19:08:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idén ki viszi haza a Pápa Kupát? főképe
Pápa Város Önkormányzata és a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ január 12-én immár 29. alkalommal rendezi meg a Pápa Kupát, melyen tíz csapat lép pályára.

Egy év elteltével szombaton 9 órai kezdéssel a versenylehetőség és játékalkalom biztosítása, tehetségek felkutatása valamint a sportbarátság elmélyítése céljából indul ismét útjára a labda a Sportcsarnokban. A nemzetközi serdülő labdarúgó teremtornán a 2003. január 1-je után születettek léphetnek pályára. A Pápa Kupán az 'A' csoportba Schwetzingen, Visk, Barót, az FC Ajka valamint a házigazda PELC kék csapata került, míg a 'B'-ben a címvédő Veszprém, Leinefelde, Losonc, Gorlice és a PELC kék együttese küzd meg a döntőbe kerülésért.

A tíz csapat körmérkőzéses lebonyolításban küzd meg egymással a csoportokban, majd az azonos helyezettek helyosztó mérkőzést játszanak. A PELC legutóbb egészen a döntőig menetelt, melyet 1-0 arányban elveszített a Veszprémmel szemben, idén remélhetőleg hosszú idő után sikerül ismét itthon tartani a vándorserleget. A napot 18:40-től a szokásos pápai önkormányzat - csapatvezetők barátságos labdarúgó mérkőzés zárja.

A sorsolás és a pontos menetrend elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!