Az Év sportolója gála: Gelencsér Róbert a legjobb 10 között


2019-01-08 13:50:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: index.hu  | 


Az Év sportolója gála: Gelencsér Róbert a legjobb 10 között főképe
Január 8-tól immár 61. alkalommal szavazhatnak a sportújságírók a legjobbak legjobbjaira, az egyes kategóriák győzteseire az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán derül fény, amelyet február 14-én rendeznek a Nemzeti Színházban - adta hírül az m4sport.hu.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége idén is 11 kategóriában hirdet győztest, a jelöltek nevei január 8-án váltak ismerté és a szavazás is ezzel a dátummal veszi kezdetét, majd január 31-én zárul - jelentette be Szöllősi György, a szövetség elnöke. A szavazatok alakulásának megfelelően február 4-én minden kategória három-három jelöltre szűkül, a neveket sajtótájékoztató keretében ismertetik a szervezők. A tízes listákat az MSÚSZ elnöksége, a fogyatékos sportolók esetében a magyar Paralimpiai Bizottság állította össze. Az év fogyatékos férfi sportolója kategóriában a lehetséges győztesek között idén is ott van a pápai szervátültetett sportoló, Gelencsér Róbert. Az atléta idén nyáron a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságán 100 és 200 méteres síkfutásban valamint távolugrásban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, emellett tagja volt az ezüstérmet szerzett 4x100-as férfi váltónak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!