Véget ért a téli pihenő a Perutz FC számára


2019-01-08 12:58:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a téli pihenő a Perutz FC számára főképe
Megkezdte téli felkészülését az NB III-as labdarúgó bajnokság ötödik helyén telelő Perutz FC. Az első foglalkozáson teljes volt a létszám, egyedül Szénási István nem vett még részt a tréningen, aki súlyos sérülése után rehabilitációját tölti.

Az első napon egy rövid öltözői eligazítás után orvosi vizsgálat, állapotfelmérés várt a fiúkra, ezután a stadion melletti kis műfüves pályán Rozmán László, a pápaiak vezetőedzője megtartotta idei első edzését. A Perutz trénre az átigazolási tervekkel kapcsolatban elmondta, minden csapatrészbe keresnek játékost, Somogyi Richárd és Kozma Máté távozása miatt a védelembe és a középpályára is elkelhet a frissítés, ugyanez igaz a támadósorra is. A játékoskerettel kapcsolatban további fejlemény, hogy Somogyi és Kozma után Udvardi Mózes, Szabó Tibor és Havasi Dániel is máshol folytatja pályafutását. Udvardi ősszel nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, mindössze három meccsen lépett pályára, kétszer csereként. Szabó Tibor 12 meccsen jutott szóhoz, ötször kezdőként, gólt nem szerzett, Havasi hat alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, hétszer a padról beszállva segítette a sárga-kékeket, két bajnoki és két kupagól fűződik a nevéhez.

- A játékosok teljesítették a téli szünetre előírt futó-és erősítő programot, így néhány ráhangoló edzés után bele is vetjük magunkat a munkába - tudtuk meg Rozmán Lászlótól. - Az első napon súlyméréssel kezdtünk, majd hólapátolás következett, hiszen munkára alkalmas állapotba kellett hoznunk a kis műfüves pályát, ami csapatösszetartásnak sem volt utolsó. Jövő héttől bízom benne, hogy birtokba vehetjük a nagypályát is, amivel megkezdődik az érdemi munka. Ami a játékosmozgást illeti, távozóink mellett három próbajátékossal kezdtük az évet, a későbbiekben további labdarúgók érkezhetnek, hiszen minden csapatrészbe keresünk erősítést.

A Perutz nem utazik edzőtáborba, az elkövetkezendő két hónapban a tervek szerint hét felkészülési mérkőzést játszik, ebből négyet hazai pályán vív meg.

A tervezett edzőmeccsek:

Január 19. 11:00 Perutz FC - Győri ETO (helyszín: Pápa)

Január 26. 11:00 Mosonmagyaróvár - Perutz FC (helyszín: Mosonmagyaróvár)

Február 2. 11:00 Perutz FC - Csorna (helyszín: Pápa)

Február 9. 13:00 Celldömölk - Perutz FC (helyszín: Celldömölk)

Február 13. 11:00 RKSK - Perutz FC (helyszín: Budapest)

Február 16. 11:00 Perutz FC - Veszprém (helyszín: Pápa)

Február 23. 11:00 Perutz FC - Ménfőcsanak (helyszín: Pápa)

Képek:


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!