Zenészek bulija


2019-01-07 22:23:29  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Zenészek bulija főképe
Kilencedik alkalommal tartották meg a Pápai Regionális Zenésztalálkozót, amin idén több mint félszázan búcsúztatták el a sok-sok remek bulival színesített 2018-as esztendőt. Az egyik helyi panzióban lebonyolított 2019-es összejövetelnek ezúttal is szép számmal voltak távolabbi településekről érkező vendégei, valaki egyenesen Ausztriából utazott haza, nehogy lemaradjon a buliról. A hajnalig tartó IX. Pápai Regionális Zenésztalálkozón ezúttal is Gaál Szabolcs szolgáltatta a muzsikát, a hangulatra pedig szokás szerint nem lehetett panasz.

Pap Attila főszervező és Kovács Arnold, a zenésztalálkozó ötletgazdája elmondta, idén igyekeztek még nívósabb rendezvényt összehozni, ami például abban nyilvánult meg, hogy elegáns öltözetet kértek a résztvevőktől, illetve kibővítették az ételkínálatot. - Úgy gondoltuk, most aztán igazán adjuk meg a módját a mulatságnak, ezért nagy és ízletes adagokat kértünk vacsorára a bennünket fogadó panziótól. Többek között hatféle húsétel közül lehetett választani. Persze mindez többe is került, azonban a reakciók alapján a jelenlévőknek bejött az új elképzelésünk, pozitív visszajelzéseket kaptunk a 2019-es zenésztalálkozót illetően - jegyezte meg Kovács Arnold, akinek a legutóbbi volt a 30. átzenélt szilvesztere. Mint mondta, a lelkesedése, a motivációja lankadatlan, amit csak tovább erősít, hogy 2018-ban kiemelkedően jó évet zárt: minden korábbinál több, összesen 112 fellépése volt.

Pap Attila szintén úgy látja, hogy a zenés bulik szempontjából elsőrangú volt az előző esztendő, habár igazi nagy új slágert nem hozott. Ezzel szemben a retró vonal nagyon dübörög, és az igényes, dallamos rockzenére is hatalmas az igény. Kovács Arnold érdekességként hozzáfűzte: a Despacito című 2017-es megasláger mára teljesen eltűnt a bulikból, viszont például a Republic-féle Szállj el, kismadár! vagy a Hűtlen az Eddától egyike annak a számtalan időtlen magyar klasszikus dalnak, amiket a mai napig sokan kérnek a fellépéseken.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!