Győzelemmel kezdte az évet a Concordia Motax KC


2019-01-07 15:58:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: hunbasket.hu  | 


Győzelemmel kezdte az évet a Concordia Motax KC főképe
Az NBI/B-s bajnokság idei első meccsét idegenben játszotta a Concordia Motax KC, mely győzelmi reményekkel utazott el Egerbe, annak ellenére, hogy Sonyák hiánya és Grebenár sérülése jelentősen nehezítette a csapat dolgát - adta hírül a klub hivatalos Facebook oldala. A meccs első két negyedében fej-fej mellett, szinte végig egy-két pontos különbséggel haladtak a csapatok. A 15 perces pihenő után kezdett el nagyobb előnyre szert tenni a Pápa, mely a mérkőzés 23. percében Murai sikeres közeli dobását követően már egy híján tíz ponttal vezetett (32-41). A folytatásban az Eger próbálta ledolgozni hátrányát, de a 28. percben Horváth hárompontosával már tizenkét pontra nőtt a vendégcsapat előnye, amit igazi csapatmunkával és erős küzdelemmel sikerült a mérkőzés végéig megőrizni.

EKE Eger KOK - Concordia Motax KC Pápa 56-66 (13-16, 19-17, 8-17, 16-16)

Concordia Motax KC Pápa: Murai 19/3, Cook 18, Márton 12/12, Horváth 9/6, Kocsis 4, Keller 2, Grebenár 2, Présing, Vajda, Csányi, Szeier

Vajda József: Gratulálok a csapatomnak, egy nagyon szimpatikus Egert tudtunk ma legyőzni. Úgy látszik idegenben többször tudunk győzni, mint otthon.

A PKC következő mérkőzését is idegenben fogja játszani, január 19-én szombaton 18 órakor Kecskemét lesz az ellenfél.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!