Újabb tiltakozó akció a 83-as főúton


2019-01-04 16:30:32  | cikk: HuHa  | 


Újabb tiltakozó akció a 83-as főúton főképe
Húsz autó sorakozott fel a 83-as főúton a 33-as kilométerkőnél, hogy félpályás útlezárással tiltakozzanak a Munka Törvénykönyve módosítása ellen. A demonstrálók által rabszolgatörvénynek nevezett jogszabály-módosítással kapcsolatban Guzslován Gábor, a Vasas Szakszervezeti Szövetség megyei tisztségviselője úgy fogalmazott, tiltakozásuk oka, a törvény utóbbi időkben, a munkavállalók bevonása nélkül tett módosítása. Meglátása szerint, ha lett volna rendes szakmai konzultáció erről, ha a Munka Törvénykönyvét nem csak és kizárólag a munkaadók igényei szerint változtatták volna, akkor ma másról lehetne beszélni.

-Úgy látjuk, hogy a munkavállalóknak, a szakszervezeteknek nincs szava abban, hogy mi történik a munka világában és ezt nem tartjuk jó iránynak - tette hozzá.

A demonstráció 15 óráig tartott, a forgalmat rendőrök irányították a helyszínen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!