Gyerekeknek gyűjtöttek


2018-12-24 15:56:34  | cikk: ha  | 


Gyerekeknek gyűjtöttek főképe

A nemesgörzsönyi Vargha Gyula Református Általános Iskolában nagy hangsúlyt kapott adventben is a segítségnyújtás. Épp ezért az iskolában több programot is szerveztek ennek jegyében, így például adománygyűjtést indítottak a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya javára. A tanárok jó példával jártak elöl, az ő pénzadományaikból könyveket vásároltak. A gyerekek hozzájárulásaiból pedig játékokat vettek, illetve voltak olyan diákok, akik saját kedves kirakóikat, társasaikat ajánlották fel.

Az adományokat az osztály dolgozói nagy örömmel vették át és meg is dicsérték a református iskola tanulóit, hogy gondoltak azokra a gyerekekre, akik sajnos nem tölthetik otthon az ünnepeket. Gyenge Katalin iskolaigazgató kísérte el a diákokat, s beszélgettek is az egyik kórterem lakóival, majd közösen imát mondtak a mielőbbi gyógyulásért.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!