Bensőséges karácsonyi hangverseny a Tarczyban


2018-12-23 22:59:36  | cikk: Babos Petra  | 


Bensőséges karácsonyi hangverseny a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már évek óta hagyomány, hogy karácsony előtt az iskola diákjai ünnepi műsorral kedveskednek szüleiknek, nevelőiknek és az intézmény nyugalmazott pedagógusainak.
Az aulában összegyűlteket Venczel Csaba igazgató köszöntötte.
-Évtizedes hagyományra tekint már vissza, hogy a Tarczyban karácsony előtt kicsit megpihenünk, s egy koncerttel örvendeztetjük meg a szülőket, volt tanárainkat. A meghitt koncert után pedig a tanárok, szülők együtt beszélgethetnek, hangolódhatnak az ünnepre. Eleinte csak az énekkar lépett fel, de az évek során még ünnepibbé vált azzal, hogy diákjainak irodalmi műsort is adnak. Idén a 4. e osztály A Karácsony csodája című összeállítást mutatta be, amely egy zenés, táncos, verses, prózai produkció, melyet az énekkar műsora egészített ki Butiné Kemenczki Anita irányításával - tudtuk meg Venczel Csabától, aki hozzátette a karácsony elmaradhatatlan része az adományozás. Az iskolában tartottak sütikóstolót, melyre sok-sok finomabbnál finomabb édességet készítettek a szülők, valamint a diákok kézműves termékeket gyártottak a forgatagra.
A rendezvényen részt vett James Sparrow, a Nehéz Légi Szállító Ezred parancsnokhelyettese és felesége, Sarah Young Sparrow.
A gyerekek osztályonként karácsonyi ajándékcsomagot vehettek át az adományból.
A meghitt műsort a közönség vastapssal díjazta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!