“Attól, hogy adsz, még gazdagabbá is válhatsz...”


2018-12-22 14:14:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


“Attól, hogy adsz, még gazdagabbá is válhatsz...” főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club eddig is és ezután is fontosnak tartja, hogy lehetőségéhez mérten segítse szűkebb pátriánk olyan közösségeit, akik hátránnyal élő fiatalokkal foglalkoznak.

- Mi magunk is sok segítséget kapunk támogatóinktól, mi is szeretnénk segíteni! Az évben az Egyesített Szociális Intézmények Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjait ajándékozzuk meg egy kézműves foglalkozásokhoz használható eszközzel, amelyet reméljük örömmel fogadnak és használnak majd!

A sport a test útján nyitja meg a lelket..., a sport nemcsak a testnevelésnek, de a lélek nevelésének is leghatásosabb eszköze.... Minden nevelő közösségnek legmagasabbik első és szent hivatása és kötelessége a lélek nevelése, hogy fiaiból embert faragjon” - idézi Szent-Györgyi Albertet a klub hivatalos honlapja.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!