Karácsonyi műsor a Vajda Márta iskolában


2018-12-21 16:12:46  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a Vajda Márta iskolában főképe
A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény pályázatot nyújtott be az EON-hoz adventi programok lebonyolítására. Az intézmény sikeresen pályázott, így november végétől hat programot valósíthattak meg a támogatásból.
Deli Ádámné logopédustól megtudtuk, a pályázat fő célja az volt, hogy ezt az időszakot minél többek számára örömtelivé varázsolják, pályázati úton elnyerhető támogatási keretet hoztak létre a szolgáltatási területeinken lévő települések programszervezői és a helyi gyermekotthonok, gyermek- és családellátó intézmények számára, adventi élményprogramok megvalósítására vonatkozóan.
-Az adventi forgatag keretében számos ünnepre hangoló programot szerveztünk, volt például adventi naptár és koszorú készítés. A második rendezvény egy mesedélután volt, melynek során diafilmet vetítettünk, ezt nagyon élvezték a gyerekek. Volt Mikulás ünnepség és adventi kézműves foglalkozás is, ahol sok-sok díszt készíthettek. Sütöttünk beiglit és díszítettünk mézeskalácsot is- mondta a logopédus, aki hozzátette, a gyerekek az összes foglalkozáson jól érezték magukat.
A pályázat záró eseményét ma tartották. A felsős diákok karácsonyi műsora után a Hét-Szín Hangcsoport meghitt koncertjét hallgathatták meg a jelenlevők, majd a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Valeo Kft. támogatásával ajándékban részesült minden tanuló.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!