Édes ünnep a Tarczyban


2018-12-19 15:20:15  | cikk: Babos Petra  | 


Édes ünnep a Tarczyban főképe
Mézeskalács, hatlapos, püspökkenyér, muffin és egyéb krémes édesség is került a karácsonyi díszben pompázó asztalokra a Tarczy Lajos Általános Iskola hagyományos süteménykóstoló rendezvényén.
Nagy Gabriella, az alsós munkaközösség vezetője elmondta, ezt a programot nyolc évvel ezelőtt indították útjára, amikor még több nemzet gyermekei jártak az iskolába, hogy a külföldi diákok bemutathassák magyar társaiknak a hagyományos ünnepi süteményeiket.
A sütikóstoló rendezvény azóta egyre népszerűbb lett a diákok körében és most már az egész iskola diákságának tartják a hagyományos édes rendezvényt, melyen az idei évben közel kétszáz féle sütit kóstolhattak a diákok legnagyobb örömükre.
-Az idei évben hirdettünk szalvéta-és régi képeslap kiállítást is ezen alkalomra. Meghirdettük a mézeskalács házikó versenyt is, melyre nyolc szebbnél szebb házikó érkezett a szülők jóvoltából. Első helyezett Csillag Milán 3. e osztályos és Győry Martina 1. e osztályos diákok lettek.
A gyerekek azonnal megrohamozták az asztalokat, s mindenki megkóstolta a számára legkedvesebb édességet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!