Elkészült a Huszár lakótelep 1. számú épülete előtti járda


2018-12-18 10:21:50  | cikk: Babos Petra  | 


Elkészült a  Huszár lakótelep 1. számú épülete előtti járda főképe
Megújult a Huszár lakótelep 1. számú épülete előtti járda. A munkálatokat december elején kezdete el a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft.
Bocskay László önkormányzati képviselő elmondta, nagy örömükre, gyorsan elkészült a járdaszakasz, amely a lakóknak gondot okozott, hiszen rossz állapotú beton járda volt itt korábban, ami balesetveszélyes is volt.
-A járdarekonstrukciók keretében úgy döntöttünk, hogy a Huszár lakótelepen ez lesz az első szakasz, amelyet megújítattunk. A több mint 100 négyzetméteres felújított felület részben az épület előtt futó járdát jelenti, részben a lépcsőházakból az úttestre vezető összekötő szakaszokat - emelte ki Bocskay László, aki köszönetét fejezte ki a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. munkatársainak a gyors és precíz munkáért, valamint a lakóknak a türelmükért. Az önkormányzati képviselőtől megtudtuk, a zord időjárásnak köszönhetően néhány apró munka elmaradt, ezeket majd tavasszal végzik el. Mint mondta, a jövőben tovább folytatódhat a járdafelújítás a Huszár lakótelepen.
Bocskay László végül mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánt.
Rádi Róbert, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyvezetője elmondta, kollégái másfél hét alatt végeztek a több mint 100 négyzetméternyi járdafelülettel, ami a Huszár lakótelep 1. számú épülete előtt megújult.
-A korábban meglevő és elhasználódott járdafelületet gépekkel feltörtük, majd elszállítottuk. A kialakított részt murvával feltöltöttük, majd a szegélyezés, az apró zuzalék ágyazat elkészítése és a térkő lerakása következett. Minden esetben ügyelünk arra, hogy úgy alakuljon ki a járdafelület, hogy az a vizet elvezesse és szerint jól járható felület jöjjön létre- tette hozzá Rádi Róbert.

Képek:


Címkék: felújítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!