Karácsonyi műsor a város nagycsoportosainak


2018-12-17 18:53:14  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a város nagycsoportosainak főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában hagyomány, hogy a diákok az ünnep előtt a város nagycsoportosainak és óvónőiknek karácsonyi műsorral kedveskednek. Kiss Zsanett tanítónő kérdésünkre elmondta, a rendezvényük célja, hogy közösen hangolódjanak az ünnepre, s az ovisok egy kis betekintést nyerjenek az iskolai ünneplés szokásaiba.
-Az idei műsorral a 4. e osztály tanulói készültek nagy lelkesedéssel. A Karácsony csodája című összeállítás egy zenés, táncos, verses, prózai produkció, melyet az énekkar műsora egészített ki Butiné Kemenczki Anita irányításával. Természetesen a gyerekeket is szerettük volna bevonni az ünneplésbe, így Nagy Gabriella tanítónő közös éneklésre bíztatta őket. Nagy örömünkre, idén több mint kétszáz ovis jött el intézményünkbe erre a karácsonyváró műsorra. A magas létszám azt mutatja, hogy az óvodák szívesen vesznek részt a programon, szeretnénk ezért köszönetet mondani az óvónőknek a lelkes együttműködésért. Bízunk abban, hogy ez a szép, kedves hagyomány a jövőben is folytatódik az iskolánkban - tudtuk meg Kiss Zsanettől, aki hozzátette, a műsor végén apró ajándékkal kedveskedtek az ovisoknak.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!