Győzelemmel zárta az évet a Kilián DSE


2018-12-17 17:03:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel zárta az évet a Kilián DSE főképe
A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság kilencedik fordulójában a Kilián DSE csapata Balatonszemest fogadta. A tavaszi szezon előrehozott találkozóján a pápaiak visszavágásra készültek, hiszen egyetlen vereségüket szeptemberben épp a szemesiek ellen szenvedték el. Koncz Sándor csapata 14-8-as első 30 perc után a második félidő közepéig magabiztosan őrizte előnyét, az utolsó percekben azonban nagy erőket kellett mozgósítania, hogy behúzzák a fontos két pontot. Ez végül sikerült is 24-22 arányban.

- Egy jó erőkből álló Balatonszemest győztünk le, melynek soraiban több kettős játékengedéllyel rendelkező hölgy is játszott - mesélte Koncz Sándor, a DSE edzője. - Nem titok, hogy szerettünk volna visszavágni a nyitókörben elszenvedett 31-18-as vereségért, szerencsére ez sikerült is. Keveset tudtam cserélni, a kezdő játékosok nagyon elfáradtak a végére, emiatt tudott ellenfelünk felzárkózni, de összességében úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Hasonló folytatásban reménykedem, most az ünnepek alatt kicsit pihenünk, január első hetében pedig már folytatjuk a munkát.

Kilián DSE - Balatonszemes 24-22 (14-8)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!